Potada Veteranların Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Potada Veteranların Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 07:59

POTADA VETERANLARIN BULUŞMASI

Erzurum’da basketbol aşıkları uzun bir aranın ardından potada buluşacak. Erzurum Basketbol İl Temsiliciğinin organize edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Veteranlar Basketbol Turnuvası hafta sonu yapılacak.
Erzurum’da Veteranlar Basketbol Turnuvası için geri sayım başladı. Erzurum GHSİM’nin destekleri ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Veteranlar Basketbol Turnuvası hafta sonunda yapılacak. Organizasyon için basketbol kurmayları Erzurum’da bir zirve yaptı. Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kafe 25’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda turnuva için neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile spor şubeden Yunus Aras’ın da katıldığı zirveye Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, Serdar Yücelik, Mehmet Araç, Hamit Kavurmacı, Burak Sayal ve Basketbol İl Temsilciliği Yönetimi H. Koray Emeksiz, Ahmet Dal, Tahsin Öncül, Melih Leylioğlu katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıda veteranlar turnuvasına dört takımın iştirak edeceği açıklandı.
DÖRT TAKIM PARKEYE ÇIKACAK
Erzurum Basketbol İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında basketbola yıllarca hizmet etmiş Veteranları tekrar parkeye çıkararak onları pota ve basketbol topu ile buluşturacak. Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa bu büyük organizasyonda dört takımın şampiyonluk için kapışacağını ve müsabakaların bugün start alacağını söyledi. Katılımcılarda böyle bir organizasyonun düzenlenecek olmamasının memnuniyet veren bir gelişme olduğunu söyledi.
BASKETBOL AŞIKLARINA BÜYÜK JEST
Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, bu turnuvanın basketbol aşıkları için büyük bir jest olacağını belirterek, ‘’ İstedik ki, bu turnuva ile yıllarca Basketbolumuza hizmet vermiş olan ve her biri oynadığı yıllarda bir değer olan arkadaşlarımızı bir araya getirelim. Konuyu eski sporcularımıza açtığımızda verdikleri destek bizi ziyadesiyle memnun etti. 28 Ekim tarihinde Veteranlar parkeye çıkacak ve eleme maçları sonucunda 29 Ekim günü üçüncülük ve şampiyonluk maçları oynanacak. Yine 29 Ekim tarihinde DSİ ve Gençlik Spor Küçük Kız takımlarımızda bir maç yapacaklar. Tüm müsabakaların devre aralarında 2006-2012 doğumlu minik yavrularımıza da etkinlikler düzenleyerek hem basketbol sevgisini aşılayacağız hem de ödüllendireceğiz. Umarım zevkli, çekişmeli ve centilmence geçen müsabakalar olur. Geldiğimiz günden bu tarafa organizasyonlarla Erzurum’u basketbola doyurmak için ekibimle elimizden geleni yapıyoruz, bizi izlemeye devam edin’’ dedi.
Turnuva kapsamında Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabakalarda bugün saat 16:00 da Ejderspor-Dorukspor, 18:00’da DSİ Spor- Yolspor ile mücadele ederken 29 Ekim saat 16:00’da Gençlik Spor-DSİ Spor Küçük Kızlar müsabakası, 17:30’da Veteranlar üçüncülük ve saat 19:30’da ise şampiyonluk müsabakası oynanacak. Bize her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’e ve Yunus Aras’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!