Potada maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Potada maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 22:18

- Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: "Royal Halı Gaziantep maçı her an kazanabilirdi. Nitekim bunu neredeyse başaracaklardı" - Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc: "Kazanmaya en az rakibimiz kadar yakın bir performans ortaya koyduk"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Royal Halı Gaziantep maçı her an kazanabilirdi. Nitekim bunu neredeyse başaracaklardı" dedi.

Obradovic, 73-72 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aynı takımla 15 gün önce ligde karşılaştıklarını ve o maçı çok kolay geçtiklerini hatırlattı.

Kupada yine Royal Halı Gaziantep ile eşleşince sporcularına "Bu maç çok farklı olacak" diye uyarılarda bulunduğunu dile getiren Obradovic, şöyle konuştu:

"Royal Halı Gaziantep, nasıl oynamasını bilen ve mücadele ruhu yüksek bir takım. Royal Halı Gaziantep maçı her an kazanabilirdi. Nitekim bunu neredeyse başaracaklardı. Basketbol konsantrasyon işi ve ne yazık ki maçın büyük bölümünde bu bizde yoktu."

- Royal Halı Gaziantep cephesi

Haberin Devamı

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, Fenerbahçe Ülker kadar kazanmaya yakın bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

Keyifli bir maç oynandığını dile getiren Zdovc, iki takım oyuncularını da kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!