Potada maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Potada maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 23:46

- Fenerbahçe Başantrenörü Winnicki: "Fenerbahçe olarak farkımızı ortaya koyduk. Hata yaptık ancak maçı kazanmasını bildik" - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Maçın skorunu bireysel olarak, sadece tecrübeli oyuncularla rakibimiz kendisine çevirdi"

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında Abdullah Gül Üniversitesi'ni 63-58 yenerek ikinci yarı finalist olan Fenerbahçe'nin başantrenörü Jacek Winnicki, "Fenerbahçe olarak farkımızı ortaya koyduk. Hata yaptık ancak maçı kazanmasını bildik" dedi.

Winnicki, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, iki takım açısından da çok zor bir maç olduğunu söyledi.

Çok fazla hata yaptıklarını ancak iyi bir savunma ortaya koyduklarını ifade eden Winnicki, "Bu bir çeyrek final maçıydı. Finale giden yolda ilk adım maçımızdı. Bu maç için çok fazla taktik çalışması yaptık. Buna rağmen top kaybı çok yaşadık. Ancak yine de oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe olarak farkımızı ortaya koyduk. Hata yaptık ancak maçı kazanmasını bildik" diye konuştu.

Haberin Devamı

- Abdullah Gül Üniversitesi cephesi

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı da Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Her iki takım içinde çok kötü bir maç oldu. Fenerbahçe kötü oynadı biz ise onlardan kötü oynadık" ifadesini kullandı.

İnsanların tahmin edemeyeceği bir maç olduğunu vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Maçın skorunu bireysel olarak, sadece tecrübeli oyuncularla rakibimiz kendisine çevirdi. Daha önceki maçlara göre çok kötü bir basketbol oldu. Biz bir süreç içerisindeyiz. Çok yeni oyuncularımız var. Bir kimyayı tam oturtamadık. Halen bir arayış içerisindeyiz. Taşları yerine oturtmuş değiliz ama doğru yoldayız. Bazı arkadaşlarımız bizler kadar istemiyor. Onlar bizle beraber olmayacak. Ocak ayında yeni takım kimyası yaratmaya çalışacağız yeni oyuncularla. Hedeflerimize aynı şekilde devam ediyoruz. Fenerbahçe'ye önlerindeki maçlarda başarılar diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!