Popüler Kültür Konuşmalarında gündem medya

Güncelleme Tarihi:

Popüler Kültür Konuşmalarında gündem medya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 11:51

Popüler Kültür Konuşmalarında gündem medya

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi tarafından bu ay 'Türkiye'de ve Dünyada Medya: İmkanlar, Zorluklar ve Dönüşümler' üst başlığıyla düzenlenecek Popüler Kültür Konuşmalarına Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer ve Daily News Yazı İşleri Müdürü Ali Kayalar konuk olacak.
Muratpaşa Belediyesi'nin demokrasiden aşka, sinemadan müziğe, kültürün ve sanatın her dalından gündelik yaşamın tüm ayrıntılarına çeşitli konu ve konukları Antalyalılarla buluşturduğu 'Popüler Kültür Konuşmalarının bu ay odağında 'medya' var. Alanında uzman, gazeteci, yazar, sanatçı ve akademisyenlerden oluşan konukların yer alacağı Popüler Kültür Konuşmaları serisi bu ay 'Türkiye'de ve Dünyada Medya: İmkanlar, Zorluklar ve Dönüşümler' üst başlığıyla düzenlenecek.
Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer ve Daily News Yazı İşleri Müdürü Ali Kayalar'ın konuşmacı olacağı Popüler Kültür Konuşmaları, 17 Şubat Cuma günü Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. 1 Şubat 1979'da öldürülen gazeteci yazar Abdi İpekçi anısına düzenlenecek şubat ayı Popüler Kültür Konuşmaları, iletişim sosyoloğu ve akademisyen Serdar Taşçı'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek.
GEÇEN YIL BAŞLADI
Muratpaşa Belediyesi'nin geçen yıl başlayan Popüler Kültür Konuşmalarının ilki şair Küçük İskender, yazar ve televizyoncu Yekta Kopan ile akademisyen Serdar Taşçı'nın katılımıyla, “Her Şeyden Biraz" başlığıyla, akademisyen düşünür Prof. Dr. Ünsal Oskay anısına yapıldı. Melih Cevdet Anday anısına düzenlenen serinin ikincisinde ise Latife Tekin, Serdar Taşçı ve Ahmed Balad Çoşkun 'Modernite' üzerine konuştu. Ocak ayında Ahmet Hamdi Tanpınar anısına düzenlenen Popüler Kültür Konuşmalarının konuğu ise 'Sevgi, Hoşgörü ve Demokrasi Üzerine' başlığıyla Kürşat Başar oldu.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!