Politikacı, magazinci buluşması

Güncelleme Tarihi:

Politikacı, magazinci buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2008 00:00

Ankara’da düzenlenen ödül töreninde, siyaset dünyasının ünlü isimleriyle magazin aleminin tanıdık simaları aynı çatı altında bir araya geldi.

BAŞKENT Ankara, politika ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği bir ödül törenine sahne oldu. Siyaset Dergisi’nin, Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilen Yılın En İyileri ödül töreninde pek çok ünlü isim aynı çatı adlında buluştu. Geceye Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AKP İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu , ATO Başkanı Sinan Aygün, çok sayıda milletvekili ve bürokrat ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Ödüller törenle verildi

Sunuculuğu Seray Sever’in yaptığı gecede Cemil Çiçek ve Vecdi Gönül’e Yılın Bakanı ödülü verildi. Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü’ne layık görülen İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu da ödülünü Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan’ın elinden aldı. TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mehmet Yılmaz Helvacıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ve DSP Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan "Yılın Milletvekili" ödülüne değer bulunurken, RTÜK Başkanı Zahit Akman "Yılın Bürokratı" ödülüne layık görüldü.

Yıldızlar geçidi

Gece politikanın olduğu kadar sanat camiasının da ünlü isimlerini bir araya getirdi. Hülya Koçyiğit "Sanatta 45. Yıl Onur Ödülü"’ne, Nebahat Çehre ise Sanat Onur Ödülü’ne layık görüldü. Yılın Türk Halk Müziği Sanatçıları Ahmet Özhan ve Umut Akyürek seçilirken, Ferhat Göçer Yılın Pop Müzik Sanatçısı, Gülay ve Hüseyin Turan ise Yılın Halk Müziği Sanatçıları seçildi. Tuğba Özerk ise Yılın Sanatçısı ödülünü aldı. Müge Anlı’ya ise Yılın Sabah Haber Programı ödülü verildi.
Burak Hakkı ve Burcu Kara Yılın Tv Yıldızı ödülünü alırken, Vildan Atasever Yılın TV Dizisi Oyuncusu, Şenay Akay ise Yılın Mankeni seçildi. Sanatçılar ödüllerini ünlü politikacıların elinden aldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!