Polisten ilginç uyarı

Güncelleme Tarihi:

Polisten ilginç uyarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 01:14

MANİSA’da polis, Celal Bayar Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerine kayıt yaptırmak üzere kente gelen öğrencileri uyarmak için stantlar açtı.

Haberin Devamı

“Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” adlı broşürlerde, “Üniversiteye gittiğinde sana bir sürü şey söylenecek, anlatılacak, önerilecek, kitaplar, dergiler, gazeteler, CD’ler, internet siteleri. ‘Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir’ diyen insanların da olabileceği düşünülürse bu konudaki önerimiz, bunların doğruluğunu sorgulayarak mümkünse başka kaynaklarla karşılaştırmak olacaktır” gibi ifadeler yer aldı. Öğrencilere ayrıca, terör örgütüne üye olmuş gençlerin hayatını anlatan Serdar Bayraktutan’ın yazdığı “Anne Ben Geldim” adlı kitap da ücretsiz olarak verildi.

Her yıl tekrarlıyoruz

İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, bu çalışmanın üniversitelerin her yıl kayıt döneminde yapıldığını dile getirip, “Örgüt mensupları özellikle üniversiteli gençlerimizi kendilerine çekmek için çalışmalar yapıyor. Bunun önüne geçmek için üniversitelerimize yeni kayıt yaptıran gençliğimizi bilgilendiriyoruz. Bu çalışmanın da yararlı olduğuna inanıyoruz. Hem öğrencilerimiz, hem de velilerimiz bilgilenmiş oluyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!