Polis bayramı düzenlenen törenle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Polis bayramı düzenlenen törenle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 12:50

Polis bayramı düzenlenen törenle kutlandı

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,(DHA) YOZGAT’ta Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.
İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Şaban Kütükoğlu'nun, Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Polis Teşkilatının 173’nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında konuşma yapan, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Şaban Kütükoğlu, Türk polis teşkilatının, Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Kütümoğlu, “Kurulduğu günden itibaren sürekli değişim ve gelişim içinde olan Türk Polis Teşkilatının bugün, geldiği nokta fazlasıyla yükseklerdedir. Her açıdan büyük gelişmeler sağlayan teşkilatımız personel, araç, gereç ve teknoloji bakımından dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından birisi haline gelmiştir” dedi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programın ardından, şehitlik ziyareti yapıldı. Burada şehitler için dua edilip, şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!