Polis 80 öğrenciyi Çanakkale gezisine gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Polis 80 öğrenciyi Çanakkale gezisine gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 19:44

Polis 80 öğrenciyi Çanakkale gezisine gönderdi

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında derslerinde başarılı olan 40'ı kız, 80 lise öğrencisi Bursa ve Çanakkale gezisine gönderildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında il merkezinde öğrenim görüp derslerinde başarılı olan ve Çanakkale'yi hiç görmemiş 40'ı kız, toplam 80 lise öğrencisine Bursa ve Çanakkale gezisi düzenledi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde toplanan öğrenciler, kendilerine eşlik edecek olan 8 emniyet personeliyle birlikte 2 otobüsle yola çıktı.
Öğrencileri uğurlayan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Samsun İl Emniyet Müdürlüğü olarak il merkezinde öğrenim gören 40' kız 80 öğrencimizi Bursa ve Çanakkale gezisine gönderdik. Temennimiz çocuklarımızın oralarda bu memleketin, bu vatanın nasıl kurtarıldığını, hangi meşakkatlerden geçirildiğini gözleri ile görmeleri, o duyguyu birebir orada yaşayarak geri dönmeleridir. Öğrencilerimizi milli ve manevi konuda bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize. Oralar gidip görülmesi gereken yerler. Ben 3 kez gittim. 3 kere nasip oldu. Üçünde de o yarımadaya girdiğimizde tüylerim diken diken oldu. İstiklal Marşı’nı ağlamaktan kimse söyleyemedi. Ben bu gezinin faydalı olacağına inanıyorum. 3 gün sürecek gezide polis memuru arkadaşlarımız da eşlik edecek" dedi.
Çanakkale Gezisi'nin 23-26 Mayıs tarihini kapsadığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!