Playerunknown's Battlegrounds'a yeni özellikler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Playerunknowns Battlegroundsa yeni özellikler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 04:39

Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Playerunknown's Battlegrounds oyununa birinci şahıs bakış açısı modu geliyor. Oyunculara göre, eğer bu mod gelirse oyundaki bazı adaletsizlikler ortadan kalkacak.

Haberin Devamı

Bluehole ekibinin başarılı oyunu Players Unknown's Battlegrounds'a yeni bir mod daha geliyor. Oyun geliştiricilerinin Twitter'da yaptığı duyuruya göre oyuna sadece birinci şahıs bakış açısının aktif olduğu sunucular gelecek. Bu mod ilk başta Avrupa ve Kuzey Amerika suncularında aktif olacak. Eğer başarı sağlanırsa diğer sunucularda da bu özellik aktif hale gelecek. Şu anda üçüncü ve birinci şahıs bakış açısı kullanılan oyunda oyuncular bu durumu adaletli bulmuyor. 

Bilindiği üzere üçüncü şahıs üzerinden gözlem yapan oyuncu birinci şahıs üzerinden gözlemde bulunan oyuncuya göre daha avantajlı oluyordu. Yapımcıların yeni moduyla birlikte bu avantaj ortadan kalkacak ve oyuncular eşit koşullarda rekabet edecek. 

Ayrıca, oyun yapımcılarından gelen açıklamaya göre FOV ayarının ilerleyen dönemlerde daha fazla iyileştirileceğinin sinyalleri verildi. FPS oyunlarında gerçekçiliği arttıran bu ayar görülen alanın genişletilmesine ve daraltılmasına olanak veriyor.  

BAKMADAN GEÇME!