Plantronics’ten titreşimli kulaklık: BackBeat 105

Güncelleme Tarihi:

Plantronics’ten titreşimli kulaklık: BackBeat 105
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 08:27

BackBeat 105’i kullanıcılarına sunan Plantronics, performansı, tasarımı ve işlevselliği tek bir kulaklıkta toplamaya çalışmış. Ar-Ge çalışmaları sonucu BackBeat serisine dahil olan BackBeat 105'in özelliklerine gelecek olursak...

Haberin Devamı

Bluetooth ile telefonunuza kolayca bağlanan BackBeat 105’in üzerinde bulunan tuş sayesinde kullanıcılar, istedikleri an müzik dinleyebiliyor ve telefonlarına gelen çağrıları yönetebiliyor. İnce kulak yapısıyla kulakları yormayan BackBeat 105, kulak içi kulaklıklarıyla dış sesleri izole ederken, alternatif üç farklı kulakçık aparatıyla her kulak yapısında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Plantronics’ten titreşimli kulaklık: BackBeat 105

KULAKLIKTA ‘UYARAN’ TİTREŞİM TEKNOLOJİSİ

BackBeat 105, boyundan geçen ve kulağınızda hissetmeyeceğiniz hafif bir yapıya sahip. Plantronics’in önceki modellerinde olduğu gibi sesli uyarıların yanı sıra BackBeat 105’te titreşim detayı rakiplerinden sıyrılabilme özelliği kazanıyor. Gelen çağrılarda hafif titreşim ile kullanıcıları uyaran Plantronics BackBeat 105, üzerinde bulunan mikrofonlar sayesinde gürültülü ortamlarda da karşı tarafa net bir ses akışı sağlıyor.

BackBeat 105’in üzerinde bulunan manyetik yapı sayesinde düğümlenme sorunu tamamen ortadan kalkıyor. BackBeat 105, 8 saate kadar konuşma ve müzik dinleme imkanı sunuyor. 10 gün boyunca standby modunda kalabilen kulaklık, 90 dakika gibi kısa bir sürede tamamen şarj edilebiliyor. Çoklu nokta teknolojisi sayesinde birden fazla telefonla senkronize olabilen BackBeat 105’in çekim alanı ise 10 metre.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!