Piyano Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Piyano Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 13:31

Piyano Festivali başlıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - BU yıl 19'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 1 Eylül'de Flamenko'nun yıldız ismi Laura De Los Angeles konseriyle başlıyor.

Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 19'uncu kez 1 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Tüm dünyadan önemli sanatçıların yer aldığı ve sanat yönetmenliğini şef Gürer Aykal'ın yaptığı festivalin açılış konseri ise Flamenko'nun yıldız ismi Laura De Los Angeles yapacak. İspanya'nın önemli kadın Flamenko sanatçılarıdan Laura De Los Angeles, ilk kez festival için Türkiye'ye geldi. Piyanist ve şarkıcı kimliği ile çok yönlü bir kariyer sunan Angeles'a sahnede 8 müsizyen ve 4 dansçı eşlik edecek.

Piyano başındaki yetenekli dokunuşları ve Flamenko ruhunu yansıtan dansları ile renklenecek gösteri, izleyicilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunacak. Açılış konseri, 1 Eylül Cumartesi Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de açılış gecesine katılacak.

FESTİVAL KAPSAMINDA BİR İLK

Festival kapsamında bu yıl 1- 9 Eylül tarihleri arasında Gülçin Anıl 'Ritmik Renkler' resim sergisi müzikseverlerin yanı sıra resim severleri de festivale davet edip, Gülçin Anıl'ın fırçası ile müziğe dokunan resimlerini Antalya Kültür Merkezi Alt Fuaye'de sanatseverlerin beğenisine sunacak. 19. Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde, gerçekleşecek tüm etkinlikler boyunca 285 müzisyen Antalyalı müzikseverlerin huzuruna çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!