Pişmanım yanlış adamı öldürdüm

Güncelleme Tarihi:

Pişmanım yanlış adamı öldürdüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 16:57

Ankara'da teravih namazından dönen Hayri Güneş’i, yine camiden gelen eşi Nuray Güneş, yol kenarında sırtında bıçaklanmış halde buldu. Hastaneye kaldırılan Güneş hayatını kaybederken, cinayet ile ilgili 17 yaşında A.G. gözaltına alındı. Tutuklanan A.G., “Yanlış adamı öldürmüşüm, bana hakaret edip döven birisi vardı. Bıçakladıktan sonra yanlış kişiyi bıçakladığımı anladım” dedi.

Haberin Devamı

Kendisine hakaret eden kişi olduğunu düşündüğü Hayri Güneş’i, teravif namazı dönüşü yol ortasında bıçaklayarak öldüren A.G. (17), emniyetteki ifadesinde, yanlış kişiye saldırdığını sonradan anladığını söyledi ve ekledi: “Pişmanım.”

Ankara Üniversitesi Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Hayri Güneş (53), 11 Haziran’da iftardan sonra, eşi Nuray Güneş ile birlikte teravih namazı için oturdukları Mamak Doğantepe Mahallesi’ndeki camiye gitti. Namazdan sonra evine dönen Nuray Güneş, yol kenarında inleyerek yardım isteyen birisini gördü. Güneş, yardıma gittiği kişinin kocası olduğunu görünce şoka girdi.

8 GÜN SONRA YAKALANDI

Hastaneye kaldırılan Hayri Güneş hayatını kaybederken, eşi ise sinir krizleri geçirdi. Hayri Güneş’in sırtından bıçaklandığı ve kan kaybından öldüğü belirlendi. Cinayet Büro ekipleri, Güneş’i bıçaklayan kişinin A.G. (17) olduğunu belirledi. Hırsızlıktan sabıkası bulunan A.G., olaydan 8 gün sonra yakalandı.

Haberin Devamı

ÖLDÜRDÜĞÜ ADAMI TANIMIYOR

A.G., emniyetteki ifadesinde, öldürdüğü Hayri Güneş’i tanımadığını belirterek, “O mahallede bu yaşlarda birisi beni dövüp, hakaretler etti. Ben de intikam almak için camiye giden yolda bekledim. Ortalık karanlıktı. Gelen kişinin bana hakaret eden kişi olduğunu düşünüp saldırdım. Sonra baktığımda yanlış kişiye saldırdığımı anladım, pişmanım” dediği öğrenildi. A.G. tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!