Piriştina belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Piriştina belediye çalışanlarıyla bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 13:20

Piriştina belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Haberin Devamı

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi muhtarlar, meclis üyeleri, bürokratlar ve belediye çalışanları ile bir araya gelerek, bayramlaştı.

Başkan yardımcıları Murat Işık ve Hakan Gündüz ile birlikte Buca Belediyesi Meclis Salonu'nda Buca'da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Piriştina, sevgi ve barışın hüküm sürdüğü bir bayram dileğinde bulundu. Piriştina, daha sonra bürokratlarıyla birlikte Buca Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi'ni ziyaret ederek, Buca için alın teri döken çalışanların bayramını kutladı. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini vurgulayan Piriştina, "Maalesef ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ailelerimizle olacak, sevdiklerimize sarılacak, acıyı kederi bir kenara bırakacak günlere ihtiyacımız var. Önümüzde böyle bir bayram bekliyor. Hem bayram için görevlerimizi yapacağız hem de sevdiklerimize zaman ayıracağız" dedi.

Başkan Piriştina'nın son durağı ise Fen İşleri Şantiyesi oldu. Burada Fen İşleri, Tesisler, Park Bahçeler, Ulaşım ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Piriştina, bayramlarını kutladı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞARFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!