Pirhasanlar grup yolu genişletiliyor

Güncelleme Tarihi:

Pirhasanlar grup yolu genişletiliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:55

Pirhasanlar grup yolu genişletiliyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Elmalı yollarını modernize etmeye devam ediyor. Bir yandan Bozhöyük ve Zümrütova mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, diğer yandan Pirhasanlar grup yolunu genişleterek asfalta hazırlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Pirhasanlar Mahallesi'nin kanayan yarasına derman oluyor. Grup yollarının dar ve tehlikeli olmasından dertli vatandaşların sesine Başkan Menderes Türel kulak verdi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkan Türel'in talimat doğrultusunda, Pirhasanlar grup yolunda çalışma başlattı. Genişletilen yol, dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırılıyor. Ardından bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları yapılacak yol asfaltla kaplanacak.

EN KISA SÜREDE BİTECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Pirhasanlar Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ile birlikte grup yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İsa Akdemir, yol yapım çalışmaları ile ilgili personele teknik bilgiler verdi. Pirhasanlar yolunun en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları bizzat takip eden Pirhasanlar Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Yılmaz, “Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!