Pınar KSK’de Ware bilmecesi

Güncelleme Tarihi:

Pınar KSK’de Ware bilmecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 15:25

EUROCUP ve Türkiye Kupası maratonu öncesi kadrosuna son şekli vermeye çalışan Pınar Karşıyaka’da Ware seferberliği yaşanıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda şutör Bracey Wright’ı kadrosuna katan yeşil kırmızılılar, kadrodan elenip İtalya’ya transfer olan Ragland’ın yerine de Casper Ware ile anlaştı. Ancak, NBA’de Philedelphia 76ers’de başlayan kariyerinde daha sonra Avrupa’da Virtus Bologna ve Ewe Baskets Oldenburg formalarını giyen 25 yaşında ve 1.78 boyundaki guardın halen oynadığı Çin’deki kulübü Tianjin Ronggang son anda pürüz çıkarınca anlaşma zora girdi.

Casper Ware’in menajeri Nikolaos Spanos, Pınar Karşıyaka’lı yöneticilere oyuncunun Çin’den ayrıldığını söylerken, Tianjin Ronggang’ın son anda devreye girerek bonservis parası istediği öğrenildi. Yönetim yarın akşama kadar sorunu çözemezse, Ware’in transferi gerçekleşse bile Eurocup 2’nci Tur’daki ilk 3 maçta forma giyemeyecek. Ware’in alınması için en az bir yabancıyla yollarını ayırması gereken Pınar Karşıyaka’nın formu yükselen Josh Carter’ı takımda tutması, istenen katkıyı veremeyen ve Çin’den bir kulübün bonservisine 75 bin dolar önerdiği Justin Carter’ı satması bekleniyor.

WRİGHT TAM İSABET

Pınar Karşıyaka’nın yeni transferi Bracey Wright, forma giydiği ilk 4 maçtaki performansıyla yüzleri güldürdü. Tecrübeli şutör ligde 4 maçta 13 sayı, 3.5 asist, 3.2 ribaund ortalamaları yakaladı. Wright, özellikle Galatasaray Odeabank ve Büyükçekmece maçlarındaki katkısıyla teknik heyeti sevindirdi. Eurocup maratonuna çarşamba günü Trabzonspor Medical Park’ı ağırlayarak başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları öğrenci 20, tam 30 TL’den satışa çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!