Pınar Karşıyaka, Uşak'ta yaşananlara tepkili

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka, Uşakta yaşananlara tepkili
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 14:11

Pınar Karşıyaka, Uşak'ta yaşananlara tepkili

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ/İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde olaylar nedeniyle 18 dakika duran maçta Muratbey Uşak Sportif'e deplasmanda 79-72 yenilen Pınar Karşıyaka, yaşananların şokunu atlatmaya çalışıyor. Uşak Sportifli taraftarların, ilk yarıda İzmir'de de kaybettikleri müsabakanın rövanşını almak için organize bir şekilde olay çıkarıldığını söyleyen Genel Menajer Selim Çınar, "Henüz maç başlamadan çok ağır küfürler ettiler. Hem karşı tribünde hem de benchimizin arkasında Göztepe taraftarları da vardı" dedi.
"Antrenörümüz Ufuk Sarıca'nın başına yabancı madde isabet etmesinin yanı sıra benchimize sürekli ses bombaları atıldı" diyen Çınar, "Atkıların terör protestosu nedeniyle parkeye atıldığı açıklanmış ama terörle ilgili tek tezahürat bile yoktu. Özellikle yabancı oyuncularımız yaşananlardan çok etkilendi. Olaylar ve oyunun durması takımı olumsuz etkiledi. Mücadeleyi izleyen Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan da yaşanan olumsuzlukları gördü" diye konuştu.
DEPLASMANDA KAYIP

Pınar Karşıyaka, bu sezon ligdeki 10 yenilgisinin 8'ini dış sahada aldı. Deplasmandaki ilk iki maçında Beşiktaş ve İstanbul BŞB'yi mağlup eden yeşil- kırmızılı ekip, ardından oynadığı 9 dış saha karşılaşmasının 8'ini kaybetti. Karşıyaka bu süreçte gurbette yalnızca son sıraya demir atan Türk Telekom'u yenebildi. Kaf-Kaf deplasmandaki kötü performansının aksine evinde ise oynadığı 12 maçın 10'unu kazanmayı başardı.
 
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!