Stantlar yardım için

Güncelleme Tarihi:

Stantlar yardım için
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 02:00

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, İş Kadınları Platformu’nun Ankara’da düzenlediği ‘Ankara Alışveriş ve Eğlence Şenliği’ne katıldı. Altuğ’un da stant açtığı etkinliğe yaklaşık 50 marka katılırken, elde edilen gelir Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne aktarıldı.

Haberin Devamı

Stantlar yardım için

İstanbul’da düzenlediği yardım etkinlikleriyle adını duyuran Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), ünlü isimlerin katılımıyla Ankara’ya geldi. JW Marriott Otel’de düzenlenen Ankara Alışveriş ve Eğlence Şenliği’nde, Pınar Altuğ, Emel Yıldırım, Aslı Şen ve Esra İnceefe gibi isimler yer aldı.
Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Mehtap Özdoğan ve BİKAP kurucusu Bilge Eren’in ev sahipliğindeki etkinliğe; Nadire İçkale, Düriye Arseven, Aysel Akçay, Ayşe Kaplan gibi Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı.
Bilge Eren, Ankara’da ilk organizasyonlarını düzenlediklerini ve Ankaralıların ilgisinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Eren, tüm katılımcıların başarılı iş kadınlarından oluştuğunu ve bu başarıyı sosyal sorumluluk projeleriyle birleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

GELİR NEYAD’A AKTARILDI

Haberin Devamı

Ünlü isimler Pınar Altuğ ve Emel Yıldırım’ın da stant açarak kendi tasarımlarını sergilediği etkinlikten elde edilen gelir, Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne (NEYAD) aktarıldı. Ankara Alışveriş ve Eğlence Şenliği’nde, yaklaşık 50 marka yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!