"Peynir Kralı" son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Peynir Kralı son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 16:09

"Peynir Kralı" son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Enver ALAS/İSTANBUL,(DHA) Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden işadamı Mecit Bahçıvan İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
'Peynirciler Kralı olarak bilinen Bahçıvan Gıda'nın kurucusu ve Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Bahçıvan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Törende taziyeleri Bahçıvan ailesi adına oğlu aynı zamanda İSO Başkanı Erdal Bahçıvan kabul etti. Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi ile iş dünyasından isimler katıldı.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında Erdal Bahçıvan, TBMM Başkanı Kahraman ve bakanlarla birlikte saf tuttu. Mecit Bahçıvan için helallik alınmasının ardından İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran cenaze namazını kıldırdı. 85 yaşında vefat eden Mecit Bahçıvan, Edirnekapı Şehitliği'ndeki aile kabristanında defnedildi.
Bu arada eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın uzattığı sakalı dikkat çekti.

 (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!