Perilikaya'ya spor salonu ve aşevi

Güncelleme Tarihi:

Perilikayaya spor salonu ve aşevi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 10:35

Perilikaya'ya spor salonu ve aşevi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi inşaatına yönelik çalışmalar başladı. İki dönüme kurulacak dış cephe kaplamalı dört katlı Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi’nin sekiz ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Düzbağ İçme Su Projesi gibi dev altyapı yatırımlarının yanı sıra sosyal içerikli yatırımlara da önem veren Büyükşehir, genç nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir proje için kollarını sıvadı.  Şehrin en güçlü yanı olan genç nüfusu; uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, üç yılda spora yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyecek. Her fırsatta gençlerin yanında olduğunu gösteren Başkan Fatma Şahin, gençleri koruyucu yatırımlara imza attı. Kente çok sayıda sosyal tesis kazandıran Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, Şahinbey ilçesine bağlı yaklaşık 15 bin nüfuslu Perilikaya Mahallesi’ne spor salonu ve aşevi yapacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca yapımı devam eden Avrupa standartlarındaki Perilikaya Spor Salonu’nda, basketbol ve voleybolun dışında fitness, karate ve judo gibi spor dallarına yönelik eğitimler verilebilecek. Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi, 2018’in sonbaharında tamamlanacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!