PAÜ'lü aşçılar madalyayla döndü

Güncelleme Tarihi:

PAÜlü aşçılar madalyayla döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 13:39

PAÜ'lü aşçılar madalyayla döndü

Haberin Devamı

DENİSLİ'deki Pamukkale Üniversitesi'nin öğrencileri, 15'inci Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri yarışmasında 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Ekip, Rektör Bağ'ı makamında ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu, 3-5 Şubat arasında İstanbul'da yapılan 15'inci Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri'ne katıldı. 15 ülkeden 4 bin kişinin farklı mutfaklarda mücadele ettiği yarışmada, Pamukkale Üniversitesi balık kategorisinde altın madalyaya uzandı. En İyi Üniversite ve makarna kategorisinde ise gümüş madalya elde etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Yağcı ve yarışmada madalya kazanan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti. Turizm Fakültesi'nin katıldığı her yarışmada önemli başarılar elde ettiğini belirten Rektör Bağ, bu yılda geleneğin bozulmadığını ve madalyalarla döndüklerini söyledi. Topluluk üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Yrd. Doç. Dr. Yağcı'ya şilt sundu. Öğrencilere ise hediyeler verdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!