Patlayan su şebekesi 1 haftadır onarılmadı

Güncelleme Tarihi:

Patlayan su şebekesi 1 haftadır onarılmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 14:40

Patlayan su şebekesi 1 haftadır onarılmadı

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da patlayan su şebekesi 1 haftadır onarılmayınca vatandaşı isyan ettirdi. Su Arıza'yı defalarca aradıklarını belirten işyeri sahipleri, akan suyun israf olduğu söyledi.

İşyeri sahiplerini isyan etme noktasına getiren şebekede bulunan patlak, Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesi 543 Sokak'ta bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Yaya kaldırımının başlangıç noktasında bulunan ve yaklaşık 1.5 metre derinlikte toprak altında bulunan su şebekesi, yaklaşık bir hafta önce bilinmeyen bir nedenle patladı. Suyun boşa akması yüzünden rahatsız olan mahalle sakinleri ve esnaf, durumu Su Arıza'ya bildirdi. Ancak bir hafta boyunca onarıma ilişkin çalışma yapılmadı.

Suyun boşa akmasından rahatsız olduklarını belirten işyeri sahibi Rızvan Tokat ve Sedat Özdemir, boşa akan suyun ceplerinden giden para olduğunu belirtti. Onlarca ton suyun boşa aktığını belirten Sedat Özdemir, "Bir an önce arızanın giderilmesini ve suyun boşa gitmesine son verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!