Pastaneler zinciri sahibi, çay fiyatlarını indirdi

Güncelleme Tarihi:

Pastaneler zinciri sahibi, çay fiyatlarını indirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 15:57

Pastaneler zinciri sahibi, çay fiyatlarını indirdi

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde pastaneler zinciri bulunan Şahin Aktürk, son günlerde artan fiyatlara rağmen daha önce 3.50 TL'den sattığı çayın fiyatını 2 TL'ye indirdi.

Çerkezköy'de hastaneler zinciri bulunan Şahin Aktürk, son günlerde dövizdeki artışı fırsata çevirmek isteyenlere inat olarak çay fiyatlarında indirime gitti. 2 ay önce 3.50 TL'den satılan çay 2 TL'ye indiren Aktürk, dövizdeki spekülasyonu fırsata çevirip ülke insanını ve bölge halkını karamsarlığa iterek insanların bir araya gelmesini engellemek isteyenlere inat böyle bir karar aldıklarını ifade etti. 
Ülkenin içinde bulunduğu bu durumda, herkesin birlik ve beraberlik içinde milli değerlerine sahip çıkması gerektiğini kaydeden Şahin Aktürk, "Eğer mevzu vatansa, birlik ve beraberliğimizse gerisi teferruattır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreci atlatacağımıza olan inancım tamdır. Bizim gibi esnafların yapacağı bu gibi fedakarlıklar milletimizin birlik ve beraberliği adına önemli bir adımdır" dedi. 

Dolardaki bu spekülasyonu fırsata çevirenlere tepki gösteren Aktürk, aldıkları bu kararın tüm esnafa örnek olmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!