Paşa'nın Melekleri Danimarka yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Paşanın Melekleri Danimarka yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 14:31

Paşa'nın Melekleri Danimarka yolcusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) 2'nci tur maçında Randers HK ile Danimarka'da yapacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

EHF Kupası 1'inci turda ACME-Zalgiris Kaunas'ı saf dışı bırakarak tur atlayan Paşa'nın Melekleri, 15 - 16 Ekim tarihlerinde Danimarka'da oynayacağı 2'nci tur maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Danimarka temsilcisi Randers'la karşı karşıya gelecek Muratpaşa Belediyespor, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını hız kesmeden devam ediyor.

Antrenör Birol Ünsal, Döne Gül Bozdoğan, Gülsüm Güleçyüz ve Cansu Akalın'ın milli takımla İtalya'da olduğunu belirterek, “3 oyuncumuz da sakatlıkları nedeniyle milli takımda yer alamadı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara özellikle sakatlıkları bulunan sporcularımızın tedavisi bakımından iyi oldu" dedi.

Ünsal, Danimarka temsilcisi Randers HK ile yapacakları karşılaşmada Yasemin Şahin'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağını söyledi. Randers'in, Danimarka'nın en güçlü ve köklü takımı olduğunu belirten Birol Ünsal, “Biz de Türkiye'nin en önemli hentbol kulübüyüz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!