Parke taşı döşeyen Başkan Sargın: İznik’i ilmek ilmek işliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Parke taşı döşeyen Başkan Sargın: İznik’i ilmek ilmek işliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 15:05

Parke taşı döşeyen Başkan Sargın: İznik’i ilmek ilmek işliyoruz

Haberin Devamı

 

İZNİK (Bursa), (DHA)- İZNİK Belediye Başkanı Osman Sargın ilçenin dört bir yanında devam eden çalışmaları inceleyerek personeliyle birlikte parke taşı döşedi. Sargın, “İznik’i her alanda köşe bucak ilmek ilmek işliyoruz” dedi.

Bursa’nın İznik İlçesi’nde devam eden ve tamamlanmış olan yol çalışmaları, sahil projesi çalışması, fen işleri çalışmaları, huzur evi, balık pazarı, sebze ve meyve alım merkezleri, sosyal donatı alanları, çocuk parkları, yeni belediye binası, gençlik ve kültür merkezi, restorasyonlar, dere ıslahlarının yanı sıra onlarca çalışma ile İznik ilmek ilmek işlenerek geleceğe hazırlanıyor. Belediye Başkanı Osman Sargın da Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte parke taşı işleme çalışmaları ile sahil projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde yol anlamında çok büyük mesafe katettik. Gerek asfaltlama gerekse parke taşı işlemesi ile birlikte ilçemizde yapılmamış yol neredeyse kalmadı. Bunun yanı sıra bir diğer incelediğimiz çalışma da devasa sahil projemiz. Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle Kıran dereden, Karayolları tesislerine kadar yaklaşık 3.8 kilometrelik alan, yaya ve bisiklet yolları, yeşil alan, sahil ve plaj düzenlemeleri, oyun parkları, mescitleri, restoranları ile baştan aşağı yenileniyor. Yapılacak sahil projesi ile İznik bölgenin en prestijli sahiline sahip bir ilçe haline gelecek. Tüm bu çalışmalar ile güzel ilçemiz İznik’i her alanda köşe bucak demeden 46 mahallesi ile ilmek ilmek işliyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!