Park halindeki TIR’ı çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Park halindeki TIR’ı çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 16:54

Hırsızlar, İvedik OSB’de park halinde bulunan 200 bin TL değerinde ve 25 ton ağırlığındaki vinçli TIR’ı çalarak kayıplara karıştı. TIR’ın sahibi Halil Taşdemir, sanayideki güvenlik kameralarının çalışmamasına isyan etti.

Haberin Devamı

Ankara’da, ‘hırsızlık’ olaylarıyla sıkça gündeme gelen İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB), önceki gece sıra daşı bir olay daha yaşandı. 1122. Cadde’de park halindeki bir vinçli TIR, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Olayın arından soruşturma başlatan polis, hırsızların peşine düştü. Piyasa değeri 200 bin TL olan TIR’ın sahibi Halil Taşdemir, “Sanayi bölgesinde iş makinası çalınıyor” diyerek duruma isyan etti. Bölgedeki güvenlik zaafiyetine dikkat çeken Taşdemir, şunları söyledi:

ELİMİZDE KAYIT YOK

“Sanayi bölgesinde devam eden asfalt çalışmaları nedeniyle güvenlik kameraları çalışmıyor. Polis soruşturma başlattı ancak elimizde hiç bir güvenlik kaydı yok. Hırsızların bu eksikliği bilerek rahatça hareket etmiş. Sıklıkla akü ve mazot hırsızlığı oluyordu, en sonunda ekmek teknemizi de çaldılar.

Haberin Devamı


TEDBİRLER ARTIRILMALI

Burada senelerdir devam eden hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için güvenlik tedbirlerinin artırılması gerekiyor. Emniyet ve yönetimden hırsızları caydırıcı tedbirler almasını bekliyoruz. Sanayi bölgesinde geçimimizi sağladığımız 25 tonluk iş makinası bile kolayca çalınabiliyo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!