Park Bornova'dan Opel Astra

Güncelleme Tarihi:

Park Bornovadan Opel Astra
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 11:38

Park Bornova'dan Opel Astra

Haberin Devamı

İZMİR'deki Park Bornova Outlet Center'da 5 Eylül'e kadar sürecek otomobil kampanyası kapsamında çekilişle bir Opel Astra sahibini bulacak.

5 Eylül'e kadar Park Bornova Outlet Center'da günde 75 TL'lik alışveriş yapanlara bir şans kuponu ile Opel Astra Sedan otomobil kazanma fırsatı sunuluyor. Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, gelenekselleşen otomobil çekiliş kampanyalarından birine daha başladıklarını belirterek, "Gerçek outletin adresi Park Bornova Outlet Center outlet fiyatları, indirimler ve çok özel kampanyalar yanında her yıl otomobil çekiliş kampanyaları düzenliyoruz. Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve outleti olarak yıllardır bizimle bu yolda yürüyen değerli ziyaretçilerimizle bu güzelliği paylaşmak bizi mutlu ediyor. Kampanyamıza tüm İzmirlileri davet ediyoruz" dedi.

Park Bornova Outlet Center'de Milli Piyango'nun izni ile 20 Mayıs'da başlayan kampanya 5 Eylül'e kadar sürecek. Gün içinde toplam 75 TL alışveriş edenler arasında 8 Eylül'de yapılacak çekilişle Opel Astra Sedan talihlisi belirlenecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!