Pamukkale'den Kınıklı'ya yürüyüş ve bisiklet yolu

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleden Kınıklıya yürüyüş ve bisiklet yolu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 17:48

Pamukkale'den Kınıklı'ya yürüyüş ve bisiklet yolu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan ve askeri sahaya sınır olan bölgede yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tamamlandı. Ayrıca, yürüyüş yolunun hemen yan tarafında Fahri Akçakoca Anaokulu önünde de basketbol sahası yapıldı.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların rahat bir şekilde spor yapabilmeleri için Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan ve askeri sahaya sınır olan bölgede yaptırdığı yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı. Yürüyüş yolunun hemen yan tarafında bulunan Fahri Akçakoca Anaokulu önünde de sporseverlerin oynaması için basketbol sahası yapıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, turizm bölgesinde başlattığı yürüyüş ve bisiklet yolu atağına Kınıklı Mahallesi Çamlık Bölgesinde devam ettiklerini belirterek, "Pamukkale ilçesinde yürüyüş ve bisiklet yolları ile ilçedeki halkın sosyal yaşamına güzellik katmak istedik. Yürüyüş ve bisiklet yolumuzla, vatandaşlarımızın günün stresini atıp, temiz havada spor yapıp, güvenli ortamda bisiklete binebilmelerini istedik. Bölgedeki bisiklet yolu çalışmalarımız kapsamında askeri saha yanında ki 450 metrelik yürüyüş ve bisiklet yolunu tamamladık. Buradaki çalışmalarımızdaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın doğayla iç içe daha sağlıklı yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak ve bisiklet kullanımına teşvik etmek" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!