Pamukkale'de kahvaltılı buluşma

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede kahvaltılı buluşma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 13:11

Pamukkale'de kahvaltılı buluşma

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nin çalışanları kahvaltıda bir araya geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalıktır sloganıyla çıktığımız bu yolda, elde ettiğimiz başarılar tüm personelimizin başarısıdır" dedi.
Pamukkale Belediyesi'ne ait Pamuk Kafe'de düzenlenen kahvaltıya Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ruhsat Müdürlüğü personeli ve eşleri katıldı. Düzenlenen organizasyonda Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, belediye personeline ve ailelerine belediye olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler verirken, personelinin çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini aldı.
İlçede yaşayan vatandaşlara en kaliteli ve kalıcı hizmeti vermek için tüm ekibiyle birlikte çalıştıklarını belirten Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak yeni kurulmuş bir belediye olsak da az zamanda kalıcı ve çözüm odaklı işler yaptığımıza inanıyorum. Belediye olarak bizler yaklaşık 550 kişilik bir aileyiz. Çalışanlarımızın eşleri ve çocuklarını da ailemizin birer ferdi düşünürsek 1000-1500 kişilik kocaman bir aileyiz. Halkımıza verdiğimiz hizmeti tek kişi değil, Pamukkale Belediyesi çatısı altında kim varsa birlikte yapıyor. Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalıktır sloganıyla çıktığımız bu yolda, elde ettiğimiz başarılar da tüm personelimizin başarısıdır" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!