Pamukkale Belediyesi'nden fuar çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Pamukkale Belediyesinden fuar çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 17:36

Pamukkale Belediyesi'nden fuar çıkarması

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi, sportif projelerini İstanbul'da düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı'nda stant açarak tanıttı. İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli bilardocu Semih Saygıner ve milli boksör Adem Kılıççı, Pamukkale Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi aldı. Pamukkale Spor Oyunları'nın maskotu Pamuk'la fotoğraf çektirdi.

Her yıl mahalleler arası futbol turnuvası yapan ve Pamukkale Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kuran Pamukkale Belediyesi, 27-29 Ekim'de de Pamukkale Spor Oyunları'nı düzenledi. Milli sporcuların da katıldığı Pamukkale Spor Oyunları'nda birçok branşta sporcular yarıştı. Pamukkale Belediyesi, spor etkinliklerini Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Türkiye'nin En Spor Fuarı sloganı ile düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı'nda stant açarak tanıttı. 9-11 Kasım arasında yapılan fuarda, Pamukkale Belediyesi'nin standını önemli spor adamları ziyaret etti, bilgi aldı. Pamukkale Belediyesi'nin standını İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli bilardocu Semih Saygıner ve milli boksör Adem Kılıççı ziyaret edip, bilgi aldı. Pamukkale Spor Oyunları'nın maskotu olan Pamuk'la fotoğraf çektirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, ilçenin turizm ve termal sağlık ile birlikte artık spor ile de adını duyurduğunu söyledi. "Sporun ve sporcunun yanındayız" sloganıyla hareket ettiklerini söyleyen Gürlesin, "Halı saha turnuvamızın altıncısını tamamladık. Hem okullara hem de mahallelere 20'den fazla halı saha yaptık. Bisiklet turunun dışında tekerlekli sandalye basketbol takımımız 3 sezondur ligde mücadele ediyor. Son olarak düzenlediğimiz Pamukkale Spor Oyunları ile ilçemizin adını hem Türkiye'ye hem de dünyaya duyurduk. Bunun devamında da 2018 yılının Mayıs ayında yapılacak Pamukkale Spor Oyunları'nın tanıtılmasını uluslararası fuarda yapma imkanı bulduk. Pamukkale beyaz travertenlerinin yanı sıra termal sağlık ve artık yapılan son çalışmalarla spor ile de birlikte anılmaya başladı. Bunun devamını getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyoruz" dedi.

Deniz TOKAT/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!