Palut "Esas mücadelemiz şimdi başlıyor"

Güncelleme Tarihi:

Palut Esas mücadelemiz şimdi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 13:59

Palut "Esas mücadelemiz şimdi başlıyor"

Haberin Devamı

Hamza EZER/ANTAKYA(DHA)HATAYSPOR Sportif Direktörü İlhan Palut, lige 3 puanla başlamanın önemli olduğunu ama esas önemin bu başarıyı devam ettirmek olduğunu söyledi.

Palut, Kayseri Erciyesspor deplasmanında üstün bir oyun oynadıklarını belirterek, 3-1 galip geldikleri karşılaşmada, yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyerek farkı kaçırdıklarına dikkati çekti.

Kayseri Erciyesspor karşısında başarılı bir mücadele sergileyen oyuncularını kutlayan Palut, “Ama daha yolun başındayız. Esas başarı bu mücadeleyi devam ettirmektir. Teknik kadromuz en iyisini yapmaya çalışıyor. Yeni bir takımız, uyum süresini giderek aşıyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlar, kısa zamanda takıma adapte oldular. Ben bu sezon Hatayspor’un sürprizlere imza atacağına inanıyorum. Favori olmasak da, ligi en iyi yerde bitireceğiz. Çünkü kadromuz zorlukları aşacak güçtedir" dedi.

Hafta sonunda Kastamunspor ile oynayacakları maçın daha önemli olduğunu belirten Palut, şöyle konuştu "Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Özellikle sahamızda oynayacağımız müsabakalarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Taraftarlarımız bize destek olursa, iç saha maçlarını kayıpsız geçeriz."

Palut, Kastamonuspor maçı öncesi Selçuk Özkan’ın sakatlığının geçtiğini, Volkan Altınsoy’un da cezasının sona erdiğini belirterek, tam kadro bu maçın hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.

HE(AP) 5.9.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!