Palmarina Bodrum'da karnaval gibi bayram eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

Palmarina Bodrumda karnaval gibi bayram eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 10:59

Palmarina Bodrum'da karnaval gibi bayram eğlencesi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hizmet veren Palmarina Bodrum, tatilcilere şeker tadında bir bayram yaşattı. Sirk ve ışık gösterileri, şovlar ve kortejlerle tatilciler, keyifli bir gece geçirdi.

Yalıkavak Mahallesi'nde hizmet veren Palmarina Bodrum, Ramazan Bayramı için tatilcilere, renkli ve eğlenceli program hazırladı. Sirk ve ışık gösterileri, şovlar ve kortejlerle tatilciler, karnaval havasında bir bayram yaşadı. Dünyaca ünlü sirk grubu Mongolian Circus sahne aldı. 14 kişilik kadın ve erkek sanatçılardan oluşan grup, zorluk derecesi yüksek şovlar sergiledi. Moğolistanlı sirk grubu içerisinde denge konusunda uzman akrobatlar ve lastik kızların gösterileri izleyenleri şaşırttı. Grup unutulmaz bir şov sahneledi. Çocuklar kadar, büyükler de ilgiyle izledi.

Parlak led ışıklı kostümleriyle, jonglör ve akrobatlarla birlikte müzikli 'Lumen Işıklı Silüetler Korteji' marinada gezici olarak gösteri sundu. Bando çalarak gösterilerini sahneleyen ekip, rengarenk ışıklandırmalarıyla geceye renk kattı.

Dünyanın en büyük stadyumlarında gösteriler sunan, Cirque du Soleil performansları bulunan, İngiltere, Japonya, İspanya gibi pek çok ülke gezmiş The Dream Engine de Palmarina Bodrum'da keyifli bir şov izletti. Müziği, ışığı ve teknolojiyi şiirsel dans figürleriyle birleştiren "The Dream Engine"  dansıyla tatilcilere görsel bir şölen sundu. Palmarina Bodrum'da etkinliklerin bayram boyunca devam edeceği bildirildi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!