Palandöken'e fidan diktiler 

Güncelleme Tarihi:

Palandökene fidan diktiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 12:24

Palandöken'e fidan diktiler 

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- MERKEZ Palandöken Belediyesi, okullarda yürüttüğü ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrencilerle birlikte fidan dikti.
    Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından organize edilen fidan dikimi etkinlikleri sayesinde öğrenciler hem doğanın korunmasına katkıda bulunuyor hem de bilinçleniyor. Polis Amca İlköğretim Okulu öğrencileri, Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan Muhittin Kaygusuz parkına bu kapsamda fidan dikti. Öğretmen ve velileriyle birlikte fidan diken öğrenciler, diktikleri her fidana kendi isimlerini verdiler. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, okullarla birlikte fidan dikim etkinlgiği hakkında şunları söyledi:
    "Belediye olarak okullarla birlikte yürüttüğümüz ağaçlandırma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Buradaki amacımız; öğrencilerimize hem doğa sevgisini aşılam, hem de yapılanın korunması bilincini aşılamaktır. Bunun çok faydasını görüyoruz. Çünkü çocuklar zamanının büyük bir bölümünü parklarda geçiriyor. Diktikleri fidanlara sahip çıkıyorlar, yapılanları koruyorlar. Yani sahiplenme duyguları gelişiyor. Yeni ve eski parklarımızda eksik görülen yerlerin tamamını ağaçlandırarak ‘Sevdamız Yeşil Bir Palandöken ’ sloganımızı hayata geçireceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!