Palandöken'de toplu sözleşme sevinci

Güncelleme Tarihi:

Palandökende toplu sözleşme sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 18:08

Palandöken'de toplu sözleşme sevinci

Haberin Devamı

 ERZURUM. (DHA)- Merkez Palandöken Belediyesinde çalışan 102 işçiyi kapsayan sözleşme, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Hizmet- İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal tarafından imzalandı.

Belediyede çalışan 102 işçi için 2017-2018 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin,Hizmet İş Sendikası Şube Sekreteri Fikret Göğdemir ve Mali Sekreter Erdoğan Çelik tarafından imza atlına alındı.
İmza töreninde sonra Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, toplu iş sözleşme görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasından mutluluk duyduğunu bildirdi. Alın terine saygı duyduklarını hatırlatan Bulutlar, "Yaklaşık 8 yıldır nasıl işçimizin alın teri kuramadan maaşlarını ve tüm haklarını verdiysek, bundan sonra da vereceğiz. Birinci yılı için yüzde 11.30, ikinci yıl için ise yine aynı miktarda artış sağlandı. Benim için her işçi ve memur arkadaşım, ayrı ayrı önemlidir. Bu toplu iş sözleşmesi inşallah güzelliklere vesile olur" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!