Palandöken Belediyespor'un hedefi ligde kalmak

Güncelleme Tarihi:

Palandöken Belediyesporun hedefi ligde kalmak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 22:34

- Voleyboldan sorumlu şube başkanı Kolişler: "Dört takımla maç yapacağız ve bu maçlarda puanlar toplayıp, ligde kalmak hedefimiz. Takımımıza güveniyoruz"

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de mücadele eden ve sahasında Ziraat Bankası'na 3-0 mağlup olan Palandöken Belediyespor, ligde kalmayı hedefliyor.

Palandöken Belediyespor Kulübü voleyboldan sorumlu şube başkanı ve takım menajeri Ömer Kolişler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım hocasını değiştirdiklerini ve bunun olumlu yönde katkısı olduğunu söyledi.

Güçlü bir rakiple mücadele ettiklerini ifade eden Kolişler, "Bizim de zorlandığımız yerler oldu. Bizim hedefimiz ligde kalmak. Önümüzdeki dört maçta en az beş puan toplayıp, son dört takımın gideceği yerde avantajı yakalamak. Dört takımla maç yapacağız ve bu maçlarda puanlar toplayıp, ligde kalmak hedefimiz. Takımımıza güveniyoruz" dedi.

Bugün Ziraat Bankası ile yaptıkları maçta pozisyonların ellerinden kaçtığını dile getiren Kolişler, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Onlar için beklemedikleri bir maç oldu. Büyük, tecrübeli bir takım ama çizgi hakemleri çok hata yaptı. En fazla canımız bundan yanıyor. Çizgi hakemlerinin çeşitli eğitimlerden geçmesi gerekiyor. Biz maçtan sonra görüntüleri izledik ve çizgi hakeminin verdiği üç-dört tane yanlış kararı var. Bu yanlış kararlar, üç dört tane sayı demek. Bu sayılar rakibe hediye olarak verilmiş. Tersi olduğunda, doğru karar verildiği zaman setler bize dönmüş olacak."

Kolişler, yanlış yerde duran çizgi hakemlerinin yanlış karar verdiğini ve bunun da skora yansıdığını ifade ederek, bu konuda hakem il temsilciliği tarafından eğitim seminerleri verilmesini önerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!