Özyer; “Bu Devlet 3-5 Çapulcuya Pabuç Bırakmaz”

Güncelleme Tarihi:

Özyer; “Bu Devlet 3-5 Çapulcuya Pabuç Bırakmaz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 11:00

AK PARTİ'Lİ ÖZYER, SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, “Sivil halkın zarar görmemesi ve şehit haberlerinin gelmemesi için uygulanmak istenen çözüm süreci suiistimal edildi. Ama bu devlet 3-5 çapulcuya pabuç bırakmaz” dedi.
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Partinin değişik kademelerinde görevli bazı isimlerle Seydikemer’de 10 mahallede toplantı yaparak adeta çıkarma yaptı. Sırasıyla Çobanlar, Çaltıözü, Alaçat, Kabaağaç, Çaykenarı, Eşen, Gölbent, Karaköy, Kumluova ve Karadere Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Özyer, Seydikemer’de imar çalışmalarının yapılmasıyla birlikte organize sanayi ve fabrika gibi iş imkanlarının artacağını ve yatırımların geleceğini belirtti. Türkiye’de 13 yıllık bir tek parti hükümeti olduğuna ve bu sürede pek çok alanda cumhuriyet döneminden fazla yatırımlar yapıldığına vurgu yapan Özyer, “Bizleri Ankara’ya güçlü gönderin. Bizler işlerimizi daha iyi yapalım. Bizi güçlü gönderdiniz diye yıldızlı altın takmayacaklar ama rahat iş yapabilmemiz için güç önemli. Türkiye’deki 13 yıllık istikrarın sürmesi için vereceğiniz destek çok önemli” dedi.
“HÜKÜMETİMİZ TERÖRÜ BİTİRMEYE KARARLIDIR”
Terör konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Hasan Özyer, “Hükümetimiz terör konusunu bitirmeye kararlı. Biliyorsunuz Cizre ve Sur’da kendi hegemonyalarını kurmaya çalıştılar ama devletimiz 1 hafta sokağa çıkma yasağı ilan etti ve örgüt mensuplarının bütün silah ve bombalarını topladı. Bölgedeki operasyonlarda devletimiz normal vatandaşımızın zarar görmemesi için çaba gösteriyor ve bu nedenle operasyonların süresi uzuyor. Diğer türlü bu iş bir günde biter. Bölge halkının zarar görmemesi için çaba gösteriyor. Çözüm sürecinde de hem şehit cenazeleri gelmesin hem de bölgede yaşayan sivil halk zarar görmesin istedik. Ama bunu suiistimal ettiler. Bu devlet öyle 3-5 çapulcuya pabuç bırakmaz. Bunu son aylarda yapılan operasyonlarla gördük. “dedi.
SEYDİKEMER İLÇESİNE MÜJDELER VERDİ
Seydikemerle ilgili bazı müjdeler de veren Özyer, Trafik Tescil ve Noter’in yanı sıra bir bölge hastanesinin de programa alındığını bunun yanı sıra bu ilçenin en büyük sorunu olan İmar Planının Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından başlatıldığını söyledi. Fethiye’nin gelişmesinin de Seydikemer ile birlikte olacağına vurgu yapan Özyer, “Bende parti ayrımı olmaz. Geçmişte olduğu gibi hangi görüşten olursa olsun, Muğla için, Fethiye için Seydikemer için ne talepte bulundularsa hepsini yaptım, yapmaya da devam edeceğim” dedi. Gittiği mahalleleri de yoğun bir ilgiyle karşılanan Özyer, 7 Haziran’da rekor bir oyla destek olan Seydikemerliler’e teşekkür etmeyi de unutmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!