Özlü, “Türkiye’nin AK Partiye İhtiyacı Var”

Güncelleme Tarihi:

Özlü, “Türkiye’nin AK Partiye İhtiyacı Var”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:39

FARUK ÖZLÜ YIĞILCA'DA

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Yığılca ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde konuşan Özlü, Türkiye’nin AK Partiye ihtiyacı olduğunun vurgusunu yaptı.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Yığılca ilçesinde Belediye, Ziraat Odası ve TESKOMB şubelerini ziyaret etti. Yığılca Belediyesinde Başkan Muzaffer Yiğit ile ilçedeki çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında konuşan Özlü daha sonra Ziraat Odası ve TESKOMB da temsilcilerle görüş alışverişinde bulundu.
Ardından pazaryeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Özlü, 7’den 70’e bütün vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, “ Biz milletimizin taleplerini değerlendirdik ve ona göre seçim vaatlerimizi hazırladık. Ancak bizim en büyük vaadimiz ise istikrardır. Türkiye’nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla ihtiyacı var. 7 Haziran’dan sonra ortaya çıkan siyasi belirsizlik 1 Kasım seçimleriyle ortadan kalkmalı. Özellikle Yığılcalılardan 1 Kasımda büüyk patlama bekliyorum. Bir önceki seçimlerden daha çok oy oranını elde ederek Türkiye birincisi olacağız. 1 Kasım akşamı sandıktan tek başına AK Parti iktidarı çıkacak. Biz halkımıza inanıyor ve güveniyoruz” ifadelerinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!