Özlü Dur Durak Bilmiyor

Güncelleme Tarihi:

Özlü Dur Durak Bilmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:39

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ÖZLÜ DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR.

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, 1 Kasım seçimlerine 1 hafta kala seçim çalışmalarını sıklaştırarak vatandaşlarla bir araya geliyor.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Düzce Merkezdeki dükkânlara girerek esnafların halini hatırını soran Özlü, AK Partinin esnaflarla ilgili olan vaatlerini anlatarak yeniden AK Partiye destek istedi. Tüm gününü esnaf ziyaretlerine ayıran Özlü, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretlerine de katılarak kadınların 1 Kasımda AK Partinin yanında görmek istediğini söyledi.
Memur-Sen Türkiye Buluşmaları Öncü Medeniyet Güçlü Sendika Büyük Türkiye paneline katılan AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, panelde konuşma da yaptı. Panele AK Parti 24. Dönem Milletvekili İbrahim Korkmaz da katıldı.
Memur-Sen panelinin ardından taziye ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Krempark AVM’de esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Özlü, özellikle gençlere yönelik AK Partinin seçim vaatlerinin geleceğe yatırım olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!