Özinal'dan Başkan Turgut’a teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Özinaldan Başkan Turgut’a teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 12:52

Özinal'dan Başkan Turgut’a teşekkür plaketi

Haberin Devamı

 
TÜRKİYE Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Mersin'in Silifke İlçe Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.
Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Remzi Kır ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Başkan Turgut’u makamında ziyaret eden Genel Başkan Özünal, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Turgut’un çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirten Özünal, "Silifke’de bir değişim bir gelişme ve yenilikler gördüm. Muhtarlarımızın da gönlüne taht kurmuşsunuz. Her birimiz kendisine onur vereni asla unutmaz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turgut ise, "Ziyaretiniz benim için önemlidir. Ben muhtarları çalışma arkadaşı olarak görüyorum. Ne kadar faydalı olabiliriz ona bakıyoruz. Muhtarlarımız hizmetin esasındadır. Onların aracılığı ile hizmet edileceğine inanıyorum. Onlarında işlerini iyi yapabilmeleri adına destek oluyoruz. Onların dert ettiği konular bizim de derdimizdir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Başkan Turgut’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

SİLİFKE(Mersin), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!