Özel sporculardan Selvitopu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Özel sporculardan Selvitopuna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 12:45

Özel sporculardan Selvitopu'na ziyaret

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun (TOSSFED) düzenlediği Atletizm Şampiyonası'nda başarılara imza atan Karabağlarlı sporcuları makamında kabul edip, ödüllendirdi.
Antalya'da 9-11 Mart tarihlerinde düzenlenen şampiyonada 6 altın madalya kazanarak Ege bölge birincisi olan Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcusu olan çocuklar, Karabağlar Belediyesi'ne vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti, Başkan Selvitopu'na çiçek hediye etti. Ziyarete Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği ve Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü yöneticisi Semra Güngör, Karabağlar Spor Müdürü Kader Gül, Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yenal Saruhan, sporcular ve velileri katıldı.
Sporcu çocukların velileri ve yönetici Semra Güngör, Başkan Selvitopu'na hiçbir beklentisi olmayarak otistik çocukların faydalanması için tesis kulllanma imkanı sağladıkları için teşekkür ederek, "Size gerçekten çok teşekkür ediyoruz, özel çocuklarla ilgilendiğiniz için, bize böyle bir imkan sunduğunuz için. Çocuklarımızın başarısındaki mimarı sizsiniz. Gerçekten onlar emek verdiler ama yerimiz yoktu, özel çocuklarla doğru düzgün hizmet veren yada ilgilenen kimse yoktu. Sizler sayesinde biz de bu başarıları yaşıyoruz" dedi.
AİLELERİN DESTEĞİ DE ÇOK ÖNEMLİ
Başkan Muhittin Selvitopu da sporcu çocukların başarısında dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek onları kutladı. Karabağlar'da bir çok engelli vatandaşın olduğunu ve belediye olarak elverdiği ölçüde engellilare destek olmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, ailelerin desteğinin çok daha önemli olduğunu ifade etti. Başkan Selvitopu, “Bana göre esas destek ailelerden geliyor, ben sizleri de kutluyorum. Bizimkisi sadece bir katkıdır. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde katkılarımız devam edecek. Gelecekte daha geniş imkanlarımız olacak" diye konuştu.
120 ÇOCUĞA EĞİTİM
Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Serkan Özer ise, iki yıldır Karabağlar Belediyesi'nin desteğini artarak 120 otistik çocuğa eğitim ve spor imkanı verildiğini belirterek, "Sadece eğitim değil, aynı zamanda aileler çocuklarını beklerken de çok güzel bir ortamla karşılaşıyor. Çay servisleri oluyor, bekledikleri yere ısıtıcı da konuldu. Rahat etmeleri için ve ailelerimiz de çok mutlu bu durumdan. Sizlere ve spor müdürümüze de çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Şampiyon çocukları Başkan Selvitopu da ödüllendirerek onlara birer yarım altın hediye etti. Çocukları tek tek kutlayan Selvitopu, sporcular ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!