Özel İdarenin ilçelerdeki çalışmaları incelendi

Güncelleme Tarihi:

Özel İdarenin ilçelerdeki çalışmaları incelendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 17:26

Özel İdarenin ilçelerdeki çalışmaları incelendi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ve Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, Hafik ve Zara ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hafik Gölü’ne giden Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya, İlçe Kaymakamı İdris Arslan, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Hafik İl Genel Meclis Üyesi Osman Budak ile bir araya geldi. Genel Sekreterimiz Kaya ve berberindekiler Sivas İl Özel İdaresi, Hafik Kaymakamlığı ve Hafik Belediyesinin birlikte hayata geçirecekleri 'Hafik Gölü Çevre Düzenlemesi Projesi' hakkında görüştüler. Hafik Gölü’nde yapılan incelemelerinin ardından heyet Hafik Belediyesini ziyaret etti. Daha sonra Hafik Kaymakamlığına geçen Kaya, Hafik Kaymakamlığına atanan İdris Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi. Hafik İlçe Özel İdare Bakımevini ziyaret eden Kaya ve beraberindekiler kırsalda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, personele karla mücadele de ortaya koydukları performans için teşekkür etti.

Hafik ilçe ziyaretlerinin ardından Zara ilçesine geçen Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya ve il genel meclis başkanı Sedat Özata ilk olarak; İçişleri Bakanlığınca finansa edilen Özel İdare tarafından da iş ve işlemleri yürütülerek ilçenin sivil mimari dokusu dikkate alınarak tamamlanan Zara Hükümet Konağında ilçe kaymakamını ziyaret etti. Zara ilçe kaymakamlığına atanan Yunus Kızılgüneş’e yeni görevinde başarılar dileyen Genel Sekreter Kaya, il özel idaresince 2016 yılında birçok yatırımın Zara'da hayata geçirildiğini ifade ederek, 2017 yılında da hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Zara Belediyesi tarafından yaptırılan belediye kültür merkezi ile belediye hizmet binası ziyaretinin ardından yapımı devam eden 16 derslikli Mehmet Akif Ersoy İlk Okulu incelendi. Daha sonra yeni yapılan Zara İlçe Özel İdare Bakımevine geçen heyet, burada ilçe personelle bir süre sohbet etti.

İlçe ziyaretlerinin ardından genel bir değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Sivas'ın lokomotif kurumu olan Sivas İl Özel İdaresinin kurumlar arası diyaloğu her zaman ön planda tuttuğunu söyledi. İlçe kaymakamlıkları ile sık sık bir araya gelerek çalışmaları değerlendireceklerini kaydeden Kaya, "Kırsalda faaliyet gösteren personellerimize teşekkür ediyorum. İl özel idaresi olarak çalışanlarımızın karşılaştıkları sorunları çözmek bizim görevimiz. İlçelerde faaliyet gösteren personellerimiz idaremizin görünen yüzüdür. Sivas İl Özel İdaresinin idarecileri ve karar merciinde olan bizleri vatandaşlarımız tanımayabilir. Ancak sizler sürekli bir aradasınız. Sizlerin güler yüzü, idaremizin güler yüzü olacaktır. Sizlerin gayreti idaremizin gayretidir. Bizim personellerimizden istediğimiz, bu anlayış ile vatandaşlarımıza hizmet götürmelerini istiyoruz. Kaymakamlarımızda idaremizin uygulamış olduğu çalışmaları takip ederek bizlere ciddi katkı sundu. Sivas İl Özel İdaresi adına ilçe kaymakamlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2017 yılında da diyaloğumuz ve hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!