Özel İdareden köy ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Özel İdareden köy ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 12:57

Özel İdareden köy ziyaretleri

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Yeniboğazkesen ve Demiryazı köylerinde bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine, merkez il genel meclisi üyeleri Ferhat Ünsal, Hüseyin Akpolad ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz İsmail Güner, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürümüz Sami Dağ, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Ahmet Yiğit ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri İbrahim Turan katıldı. İlk olarak Yeniboğazkesen köyünü ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ve beraberindekileri, Yeniboğazkesen köyü muhtarı Hasan Uslu ve vatandaşlar karşıladı. Kaya, köyde yaşayan vatandaşlar ile geçmişte yapılan hizmetler ve gelecekte yapılması planlanan yatırımlar üzerine bir süre sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Yeniboğazkesen köyünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kaya, "Gönlümüz her zaman sizlerle beraber. Köylerimize yapılan hizmetler artarak devam edecek. Eksiklerimiz noktasında ise muhtarımızdan gerekli bilgileri alacağız. Sizlerin de talepleri ile köylerimizde daha neler yapılması gerekiyorsa onları da gerçekleştireceğiz. Misafirperverliğinizden dolayı muhtarımız başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Demiryazı köyüne geçen Kaya ve beraberindekileri, Demiryazı köyü muhtarı Nurettin Erdemir ve vatandaşlar karşıladı. Köyde gerçekleştirilen inceleme gezisinin ardından Kaya ve beraberindekiler vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Köy sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı başta Vali Davut Gül olmak üzere, Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya'ya ve il genel meclisi başkanı Sedat Özata’ya teşekkür etti.

Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Demiryazı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaya, "Çalışan, emek veren ve gayret gösteren sonucunu muhakkak alır. O yüzden köyde de olsak, şehirde de olsak, emek vermeden güzelliğe kavuşamıyoruz. Sizlerin bunun farkında olduğunuza inanıyorum ve her birinize eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum. Bizlerden bir şey istediğinizde de her zaman başımızın üstünüzde yerinizin olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi. Öğrencilerde çevre bilincinin oluşturulması amacıyla çocuklara, ‘Çevre Temizliği’, ‘Küresel Isınma’, ‘Geri Dönüşüm’, ‘Yenilenebilir Enerji’ , ‘Ekosistem’ kitapları ile ‘Tohum Kitap’dan oluşan ‘Çevreci Nesil Eğitim Serisi’ hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!