Özel ekip arıyor

Güncelleme Tarihi:

Özel ekip arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2016 22:56

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Fetullahçı Terör Örgütü’nün “Hava kuvvetleri imamı” olduğu belirtilen Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Adil Öksüz’ün yurtdışında olduğuna yönelik iddialara ilişkin, “Bizde henüz ona dair bir bilgi yok. Arıyoruz. Çünkü iletişim araçlarını kullanmıyor artık. Hem jandarmada hem emniyette ekipler oluşturduk. Bu ekipler takip ediyorlar henüz yakalanmadı. Sadece işi bu olan özel ekipler görevlendirdik, inşallah netice alınır” dedi.

Haberin Devamı

Ala FETÖ soruşturmalarıyla ilgili bilgi verirken, bilinen kişilerin yanı sıra ‘kripto FETÖ mensupları’nın da bulunduğuna işaret etti ve “Çok gizli çalışan birimlerin ele geçirilmesi ancak özel soruşturmalarla yapılabiliyor. Onlar da devam ediyor, ne kadar çıkarsa. Daha da çıkabilir” dedi.

5 KİŞİ GÖZALTINDA
Bu arada Adil Öksüz’ün yakalanması için Sakarya’nın Akyazı ilçesi Acelle Yaylası’ndaki arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaylaya giriş ve çıkış yapan araçları kontrol eden ekipler, Öksüz’ün gidebileceği her adresi tespit etmeye çalışıyor. Akyazı’da önceki gece saatlerinde düzenlenen operasyonda, Adil Öksüz ile bağlantısı olduğu düşünülen 5 kişi gözaltına alındı. 

BAKMADAN GEÇME!