Özel eğitim öğrencileri maharetlerini sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Özel eğitim öğrencileri maharetlerini sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 11:50

Özel eğitim öğrencileri maharetlerini sergiledi

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA)- YOZGAT’ta özel eğitime ihtiyaç duyan engelli öğrencilerin öğrenim gördüğü Uğur Bektaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, engelliler haftası kapsamında yıl boyu yaptıkları resim ve el sanatları ürünlerini sergiledi.
Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen serginin açılışını Vali Kemal Yurtnaç, engelli öğrencilerle birlikte yaptı. Vali Yurtnaç açılışta yaptığı konuşmada, bu haftayı engelliler haftası olarak kutladıklarını ve bugün de engelli öğrenciler tarafından yapılan resim ve el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu tür dezavantajlı kişilerin özel ilgiye ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Yurtnaç, “Öncelikle bu çocuklara her türlü ilgi ve desteği veren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu desteğin topluma örnek olmasını temenni ediyorum. Bizlerde ilin yöneticileri olarak her zaman dezavantajlı guruplarımızın yanında olacağız. Bir sıkıntıları olduğu zaman, bir ihtiyaçları olduğu zaman bizleri her zaman yanlarında bulacaklar” dedi.
Daha sonra serginin açılışını engelli öğrencilerle birlikte yapan Vali Yurtnaç, yakın ilgi gösterdiği öğrencilerle sergiyi gezerek yapılan resim ve el sanatları hakkında bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!