Özel bireyler yeteneklerini sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Özel bireyler yeteneklerini sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 10:35

Özel bireyler yeteneklerini sergiledi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Toplum Gönüllüleri Topluluğu, Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Derneği işbirliğiyle 'Engelsiz Ritim Konseri' düzenlendi.

Atatürk Konferans Salonu'ndaki gerçekleşen konserde Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Derneği'nin özel bireylerden oluşan 'Ritim Grubu' sahneye çıktı. Grup üyeleri, vurmalı enstrümanlarla birçok şarkı ve türkü çaldı. Özel bireyler sergiledikleri performanslarıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Özel bireyler oyun havalarıyla da üniversite öğrencilerini coşturdu.

Şef Bekir Yıldız'ın yönetiminde çaldıkları enstrümanlarıyla engelleri aşan özel bireyler, salonu dolduran farklı fakültelerden öğretim elemanları, öğrenciler ile yakınlarına neşeli, keyifli dakikalar yaşattı.

Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Tutku Yıldız, özel bireylerin 'Engelsiz Ritim Konseri'yle yeteneklerini kanıtladıklarını, üniversite gençliğiyle tanışıp kaynaştıklarını ifade etti.

Başkan yardımcısı Fulya Uranlı da dernek çatısı altında 30 özel bireye ritim ve drama eğitimleri verdiklerini, onların spor aktiviteleri ve yarışmalara katılmalarını sağladıklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!