Özdoğanlardan ikili doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Özdoğanlardan ikili doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2012 00:00

Calista Otelleri ve JW Marriot Otel Ankara’nın da aralarında olduğu yatırımları bünyesinde bulunduran Özdoğan Holding’in sahiplerinden Yasin Özdoğan ile kardeşi Ali Özdoğan’ın eşi Mehtap Hanım’ın doğum günleri ortak bir parti ile kutlandı.

Haberin Devamı

Açıldığı günden itibaren birçok etkinliğe ev sahipliği yapan JW Marriot Otel, bu kez özel bir doğum gününde başkentin seçkin isimlerini buluşturdu. Bu özel gecede, iki isim doğum gününü kutladı. Doğum gününü kutlayan isimlerden biri Özdoğan Holding’in sahiplerinden Yasin Özdoğan olurken, diğeri ise holdingin patronlarından Ali Özdoğan’ın eşi Mehtap Özdoğan oldu. Geceye, Emre ve Gülin Dökmeci, Serkan ve Zeynep Bacaksız, Batuhan Özdemir ve eşi Aslı Özdemir gibi seçkin isimler katıldı.
Partinin ev sahipliğini Yasin Özdoğan ve eşi Nicole Özdoğan’la birlikte Mehtap Özdoğan ve eşi Ali Özdoğan üstlendi. Açık büfe yemek ve içecek ikramının olduğu partiye koyu sohbetler hakimdi. Yasin Özdoğan ve Mehtap Hanım için iki ayrı pasta hazırlandı. İkili, gecenin ilerleyen saatlerinde pastaları alkışlar eşliğinde kesti. Konfeti ve balonlar ise geceye renk kattı. Geç saatlerde sona eren partide konuklar, Özdoğan’lara yeni yaşlarında sağlık ve mutluluk diledi. Yasin Özdoğan 40, Mehtap Özdoğan ise henüz 25 yaşına girdiğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!