Oyuncu Murat Aygen, iş kazası geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Murat Aygen, iş kazası geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 18:00

Oyuncu Murat Aygen, iş kazası geçirdi

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM'da çekilen 'Bodrum Masalı' dizisi setinde gözüne kimyasal madde sıçrayan Murat Aygen, 3 gün karanlık odada kaldı.
Bodrum'un çeşitli mahallelerinde ve mekanlarında çekimleri devam eden, Kanal D'de yayınlanan 'Bodrum Masalı' dizisinde 'Evren' karakterini canlandıran Murat Aygen'in, sette sağ gözüne kimyasal madde sıçradı. İyileşme sürecinde zor anlar yaşayan Aygen, gözüyle ilgili Instagram hesabından fotoğraf paylaştı.
Bir süre ara verdiği çekimlere geri dönen Aygen, "1 hafta önce gözüme kimyasal madde kaçtı. Göz kapağımın altı ve içi yandı. 3 gün karanlık odada kaldım. Şu anda iyiyim. Lensimi taktığım için adaptasyon zorluğu yaşıyorum" dedi.
Kızının Bodrum gibi sakin bir ortamda büyüyecek olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Aygen, "Bodrum'u çok seviyorum. Zaten yıllardır gelip gittiğim yarı yerleşik olduğum bir yerdi. Hepten yerleştik. Umarım çok uzun sürer bu projede burada kalırız. Bodrum'da uzun süreli yaşamadım ama tatil amaçlı kaldım. Burası kışın ayrı güzel. İstanbul'da olmamak beni zorlamayacak. Zaten gidip geliyorum. Günübirlik bile olsa gidip geliyorum. Benim de 13 aylık bir bebeğim var. Onun da böyle Bodrum gibi sakin bir ortamda büyüyecek olması güzel. Bu proje de kaymaklı ekmek kadayıfı oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!