Tank Oyunu oyna

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 12:12

Heyecanlı bir tank oyunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu adrenalin dolu aksiyon oyununda raketlerin gözünün yaşına bakmamak en önemli husustur. Ölümcül doğal yollar ile beraber gerçekleşen bu oyunda doğru şekilde hedef almak ve nişanlamak gerekir. Aynı zamanda hız yapılması gereken en önemli durumlardan biridir. Kaliteli görselleri ve grafikleri ile beraber değerlendirebilecek güzel tank oyunları içerisinde geliyor. Tank oyununu şimdi Hürriyet Oyun üzerinden ücretsiz ve online olarak oynayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Bu güzel tank oyunu aynı zamanda tank Hero online olarak bilinmektedir. Yani çevrimiçi şekilde eğlenceli bir oyun oynama imkanı elde edilir. Online olarak rakiplerle ölümcül bir düelloya girmek için hazır olun. Yüzen bariyerlerden tepelere kadar pek çok engeli aşarak rakipleri yok etmek büyük bir mücadele gerektirir. Araç paramparça olmadan ne kadar dayanabileceğini göstermelisin.

Tank Oyunu Bilgisayardan Nasıl Oynanır?

Tank oyunu bilgisayar üzerinden kolay şekilde oynanabilir. Verilen adres ile beraber link üzerinden giriş yapılarak, ‘Play’ tuşuna basmak yeterlidir. Böylece fare ile beraber nişan alabilir ve daha sonra sol tıklama eşliğinde ateş edebilirsiniz. Kolay kontrolü ile beraber aynı zamanda klavye üzerinden de yön tuşlarını kullanmak mümkün. Kısa bir reklamın ardından oyuna geçebilir ve herhangi bir kesinti olmadan eğlenceli bir vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tank Oyunu Telefondan Nasıl Oynanır?

Verilen APK uygulaması ile beraber bu eğlenceli tank oyununu telefondan oynayabilirsiniz. Uygulamayı cihazı indirmek ve yüklemek yeterlidir. Böylece karşılıklı top atışları ile rakipleri yenmeye çalışırken, aynı zamanda değişik ödülleri de alabilirsiniz. Dokunmatik ekran sayesinde akıllı telefon ve tablet üzerinden bu eğlenceli oyunu değerlendirme imkanı bulunmaktadır. 7/24 değerlendirilebilecek olan bu özel oyun çevrimiçi haliyle en keyifli tank oyunları içerisinde yer almaktadır. Hiçbir kesinti ve takılma sorunu olmadan telefondan bu keyifli oyunun tadını çıkarmanız mümkün.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!