Battlefield 2042 İndir Ve Oyna - Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme

Güncelleme Tarihi:

Battlefield 2042 İndir Ve Oyna - Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri, Rehber Ve Detaylı İnceleme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 13:38

Teknolojinin ilerlemesi ile oyun severlere sunulan oyunlar ve var olan oyunlara getirilen değişiklikler dikkat çekici ölçüde oyunlara olan ilginin artmasına katkıda bulunmaktadır. Birçok çeşitte olan bu oyunların değişik versiyonlarının da tasarlanarak piyasaya sürülmesi oyun tutkunları için alternatiflerin artmasını sağlamaktadır. Oyun oynamayı hobi edinmiş kişiler genellikle oyun piyasasını takip ederek en yeni oyun ve güncellemelerden haberdar olmaktadır. Oyun platformlarında son zamanlarda ilgi gören oyunlardan birisi de Battlefield 2042 adlı oyun olmaktadır. Peki, Battlefield 2042 nasıl indirilir ve oynanır? Battlefield 2042 oyunu için sistem gereksinimleri nedir, rehber ve detaylı inceleme nasıl olmaktadır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Battlefield 2042 adlı oyun, oyun severler tarafından ücretsiz olarak bilgisayarlara indirilerek oynanmak istenen oyunlardan biri olmaktadır. Bu oyunu ücretsiz bir şekilde bilgisayarlarına kurmak isteyenlerin oyun hakkında yeterince bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Aksi taktirde oyunda birtakım sorunlar meydana gelebilir.

Battlefield 2042 Hakkında

Battlefield 2042 adlı oyunda Electronic Arts imzasının olacağı ifade edilmektedir. Battlefield 2042 tüm seri içerisinde en büyük ve en donanımlı oyun olarak belirtilmektedir. Oyunda yer alan sismik özellikteki haritalar, aynı anda bir lobi içerisinde yaklaşık 128 oyuncunun olması gibi ön plana çıkan özellikleri mevcut olmaktadır. Bu oyun PS4, PS5, Xbox One, VE PC platformları gibi yerlerde yer almaktadır.

Haberin Devamı

OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hurriyet10 indirim kodunu kullanarak %10 indirim alabilirsiniz

Battlefield 2042 Minimum Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2042 oyununu bilgisayarlara yüklenebilmesi için bilgisayarlarda birtakım özelliklerin bulunması gerekmektedir. Oyun için gerekli donanıma sahip olmayan bilgisayarlara bu oyunun yüklenmesi halinde oyun sırasında pek çok sorun oluşmakta ve oyuncunun kötü bir oyun deneyimi yaşamasına neden olmaktadır. Battlefield 2042 için bilgisayarlarda bulunması gereken minimum sistem gereksinimleri şu şekilde sıralanmaktadır:

İşletim Sistemi: 64 BİT ve Windows 10
İşlemci (AMD): AMD FX-8350 olmalıdır.
İşlemci (Intel): Core i5 6600K olması gerekir.
Bellek: 8GB boyutunda olmalıdır.
Video Belleği: 4 GB
Grafik Kartı (AMD): AMD Radeon RX 560 olması gerekir.
Grafik Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 1050 Ti en az bu özellikte olmalıdır.
DirectX: 12
Çevrimiçi Bağlantı Gereksinimleri: 512 KBPS veya daha hızlı olabilir.

Battlefield 2042 oyunu kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde oynamak isteyenler için önerilen sistem gereksinimleri ise şu özelliklere sahip olmaktadır:

İşletim Sistemi: 64 BİT Windows 10
İşlemci (AMD): AMD Ryzen 5 3600 olmalıdır.
İşlemci (Intel): Intel Core i7 4790 daha iyi oyun deneyimi sunmaktadır.
Bellek: 16 GB güncellemelere rahatlıkla yeten bir alan olmaktadır.
Video Belleği: 8GB
Grafik Kartı (AMD): AMD Radeon RX 5600 XT daha iyi bir görüntü kalitesi sunmaktadır.
Grafik Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce RTX 2060 yeterli olmaktadır.
DirectX: 12
Çevrimiçi Bağlantı Gereksinimleri: 512 KBPS veya daha hızlı olabilir.

Battlefield 2042 Oynanış Rehberi ve Oynama İpuçları

Battlefield 2042 adlı oyun, Battle Royale oyunlarının büyük bir ilgi görmesi ile oyun yapımcıları daha düşük özelliklere sahip bilgisayara sahip olan oyun severlerinde bu oyunları oynayabileceğini belirtmektedir. Oyunun sahip olduğu donanım özellikleri düşürülerek oyunu isteyen herkesin oynaması sağlanmaktadır. EA ve DICE firmaları oyunun herkese ulaşabilmesi için ortalama özellikler belirlemişlerdir. Bu oyun daha önceki serilerde olmadığı kadar görsel efektlerle dolu ve etkileyici özelliklere sahip olmaktadır. Battlefield 2042 oyununda tek oyunculu ve Battle royale modları mevcut olmaktadır.

Battlefield 2042 Detaylı İnceleme

Battlefield 2042 adı verilen oyun askeri bir oyun olmaktadır. Bu oyunda ülkelerin ekonomik seviyeleri gerilemiş olmakla birlikte okyanus seviyeleri değişiklik göstermiş ve Dünya büyük bir facianın önüne doğru sürüklenmektedir. Ülkelerin kendilerini koruyamayacak kadar aciz olmaları, sınırlarını mültecilere kapatmalarıyla ekonomik ve politik sorunların ortaya çıktığı bir oyun olmaktadır. Oyunun oynayan kişi kendisini bu durumların içinde bulmaktadır. Süper güçlere sahip olan iki ülke büyük bir savaşa kalkışıyor.

Oyuncu kendisini bu savaşın içinde bulurken güçlü olan iki ülkeden birinin de tarafına geçmesi gerekiyor. Büyük savaşların yapıldığı bu oyunda oyuncuyu fırtınalar, hortumlar gibi pek çok zorlu doğa koşulları da beklemektedir. Oyun yapımcısının yaptığı açıklamaya göre oyunu oynayan kişilerin bu oyunda karadan, havadan ve denizden olmak üzere geniş çaplı bir savaşın içerisinde olacakları ifade edilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!