Otomobilde sıkışan kedi kurtarıldı

Güncelleme Tarihi:

Otomobilde sıkışan kedi kurtarıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 16:23

Otomobilde sıkışan kedi kurtarıldı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, otomobilin motor bölümüne sıkışan yavru kedi, çevredekilerin ve sürücünün müdahalesiyle kurtarıldı.
Yeni Mahalle'deki Hatay Bulvarı'nda park halinde olan 27 SU 555 plakalı otomobilden miyavlama sesi duyan çocuklar, büyüklerine haber verdi. Otomobil sahibi İsa Atmaca ve beraberindekiler otomobile dikkatli baktıklarında motor bölümünde yavru kedinin sıkıştığını fark ettil. Kedi sıkıştığı yerden kurtulmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Otomobil yan kısımda bulunan oto yıkamaya itildikten sonra çağrılan usta ile otomobilin kaputu açılıp, motor kısmında bazı parçalar sökülerek yavru kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kedinin kurtarılmasıyla büyük bir sevinç yaşanırken, yere bırakılan hayvan kaçarak gözden kayboldu.
Otomobil sahibi İsa Atmaca, "Çocuklar otomobilde kedi var deyince inanamadım. Arkadaşlarla baktığımızda kediyi fark ettik. Kendi çıkmak istesede sıkıştığı yerde çıkamayınca çağırdığımız tamirci ustası motor kısmında bazı parçaların sökerek kediyi kurtardı. O da bir canlı ölüme terk edemezdim, sağ olarak kurtarılması hepimizi mutlu etti" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!