Otomobil talihlisi Antalya'dan

Güncelleme Tarihi:

Otomobil talihlisi Antalyadan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 15:47

Otomobil talihlisi Antalya'dan

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Otokoç Otomotiv yönetimi, 90'ıncı yıla özel etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Türkiye genelinde Otokoç bünyesinde çalışan 3 bin 500 personelin katıldığı Fiat Egea çekilişinde şanslı personel, Antalya Otokoç'ta çalışan servis teknisyeni Halil Piyan oldu.

Otokoç Otomotiv'in kuruluşunun 90'ıncı yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Fiat Egea çekilişi yapıldı. Otomobil talihlisi, Antalya Otokoç'ta çalışan servis teknisyeni Halil Piyan oldu. Ailesiyle birlikte katıldığı araç teslim töreninde anahtarı Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir'den alan Piyan, mutluluğunu 5 yaşındaki kızı Mira ve eşi Hatice ile paylaştı.

Törende konuşan Özdemir, "Otokoç olarak 2012 yılında yurt dışına açılma stratejisini devreye aldık. 1997 yılında Azerbaycan ile başlayan küreselleşme, Kuzey Irak, Kazakistan, Gürcistan, Kıbrıs, Macaristan ve Ukrayna ile devam etti. Otokoç Otomotiv bugün 3 bin 500 kişilik ailesiyle, 8 ülkede 250 noktada faaliyet göstererek 7 milyar ciroya aşan küresel bir şirket haline geldi" dedi.

Konuşmanın ardından şanslı talihli ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Özdemir'e, Otokoç Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!